Цитата

Ми живемо в суспільстві, де технології є дуже важливою частиною бізнесу, нашого повсякденного життя. І всі технології починаються з іскор в чиїйсь голові.

Натан Мірволд

Зустріч студентів коледжу з представником кафедри ком'ютерних систем та мереж ЗНТУ

кафедра комп'ютерних систем та мереж ЗНТУ
Опубліковано: 08:30 22.01.2019

16  січня в рамках профорієнтаційної роботи в групах КС15-1 та КСМ15-1 відбулась зустріч з Скрупським С.Ю., к.т.н., доцентом кафедри комп’ютерних систем та мереж факультету комп’ютерних наук і технологій Інституту інформатики та радіоелектроніки ЗНТУ.

Степан Юрійович розповів студентам про місію кафедри, її висококваліфікований викладацький склад, матеріально-технічну базу, інформаційне забезпечення, що дає можливість на високому рівні проводити підготовку майбутніх фахівців. Ознайомив присутніх зі спеціальностями, за якими навчають на кафедрі, освітньо-кваліфікаційними рівнями навчання, термінами і формами навчання.

Комп'ютерні системи та мережі ЗНТУ

Скрупський  С.Ю. особливо підкреслив доступність навчання, комфортні умови для повноцінного студентського життя, активний відпочинок, участь у наукових і культурних заходах кафедри та інституту.

По закінченню зустрічі викладач відповів на чисельні запитання зацікавлених студентів та щиро подякував керівництву та студентам коледжу за гостинність та теплу зустріч.

Комп'ютерні системи та мережі ЗНТУ

Комп'ютерні системи та мережі

Профорієнтаційна робота, що проводиться коледжем, спрямована на допомогу випускникам здійснити професійне самовизначення, формуючи прагнення до самостійного вибору майбутньої спеціальності з урахуванням отриманих знань про себе, здібностей, знань, навичок та перспектив їх розвитку.

Жукова С.М., Боровик Ю.А.