Цитата

Я люблю життя, бо ще стільки багато невідомого.

Ентоні Хопкінс

Зустріч із предстаниками "МКК №3" та Служби автомобільних доріг в рамках соціально-освітнього проєкту «Ми УСІ разом»

Зустріч із предстаниками "МКК №3" та "Укравтодор" в рамках соціально-освітнього проєкту «Ми УСІ разом»
Опубліковано: 07:58 29.09.2022

28 вересня 2022 року в рамках Проєкту "Ми УСІ разом" до наших студентів завітали Голова Енергодарського міського відділення спілки ВГОІ “Українська Спілка Інвалідів-УСІ” Козюліна Олена Русланівна спільно з Начальником Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Галичем Олегом Анатолійовичем та заступником начальника з розвитку доріг Горбанем Олександром Вікторовичем, а також з директором ТОВ "Мокрянський кам'яний кар'єр №3" Свистуном Русланом Миколайовичем та начальницею відділу збуту Копоть Оксаною Василівною.

Вони провели профорієнтаційний захід серед студентів, які вимушені були покинути свої оселі через війну, для внутрішньо переміщених осіб. Захід було проведено в теплій, неформальній обстановці. Під час зустрічі студентів пригощали смаколиками, та вони мали змогу отримати професійні консультації від можливих майбутніх роботодавцв.

Дякуємо в.о. директора коледжу Баршай Ользі Костянтинівні за можливість отримувати професійні консультації від провідних спеціалістів промислових підприємств міста і області, це дає змогу нашим дітям обрати майбутнього роботодавця, враховуючи перспективи розвитку своєї професії.

Павлова Вікторія, секретар відділення