Цитата

Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову

Ліна Костенко

ЗКР ЗНТУ виграв два гранти у конкурсі соціальних ініціатив МИ – ЦЕ МІСТО

ЗКР ЗНТУ виграв два гранти у конкурсі соціальних ініціатив МИ – ЦЕ МІСТО
Опубліковано: 10:23 25.06.2019

21 червня 2019 року на площі Маяковського відбувся святковий концерт з приводу підведення підсумків конкурсу соціальних ініціатив «Ми – це місто». Натхненні перемогою минулого року з проектом відкритої лабораторії електроніки ЗКР ЗНТУ, цього разу співробітники нашого коледжу подали 4 проекти. До півфіналу конкурсу пройшло 2 з них. І от після публічних захистів і голосування в інтернеті під час концерту організатори оголосили переможців.

Гранти від організаторів конкурсу отримали проекти Запорізького коледжу радіоелектроніки ЗНТУ «Кластер моделювання 3-D Science» та «Лабораторія сучасної пайки на базі навчально-виробничої майстерні ЗКР ЗНТУ».

Метою проекту «Кластер моделювання 3-D Science» є навчання дітей та молоді базовим навичкам створення 3-D моделей. Студенти, активна молодь, не байдужа до технічної творчості та розробники-новачки матимуть можливість безкоштовно отримати навички роботи з роботизованими верстатами (ЧПУ, 3-D принтери). Авторами та розробниками цього проекту стали Шевченко Олексій Станіславович, заступник директора з навчально-виробничої роботи разом з провідним інженером коледжу Артемом Котенко та інженером І категорії Дмитром Паливодою.

Проект «Лабораторія сучасної пайки на базі навчально-виробничої майстерні ЗКР ЗНТУ» покликаний створити у нашому коледжі сучасну лабораторію, у якій як студенти, так і учні шкіл отримають можливість оволодіти навичкам практичної роботи з сучасним вимірювальним та паяльним обладнанням. Авторами та розробниками цього проекту стали Баршай Євген Вікторович, завідувач навчально-виробничою майстернею та Нікітенко Альона Сергіївна, викладач вищої категорії, голова випускаючої циклової комісії професійної та практичної підготовки за спеціальностями «Конструювання, виготовлення та технічне обслуговування вимірювальної електронної техніки» і «Технічне обслуговування та ремонт апаратури зв’язку і оргтехніки».

Під час урочистого концерту автори та розробники проектів разом з директором коледжу Баршай Ольгою Костянтинівною отримали дипломи переможців та власне гранти на реалізацію цих проектів.

Адміністрація коледжу ласкаво запрошує учнів шкіл, молодь, студентів та всіх, хто цікавиться сучасними технологіями та технічною творчістю, до нашого навчального закладу. Навчання та практичні заняття у нових лабораторіях абсолютно безкоштовне.

Висловлюємо щиру подяку організаторам конкурсу соціальних ініціатив «Ми – це місто» та ТОВ «Метінвест-промсервіс».

Ми-це місто

Ми-це місто

Ми-це місто

Ми-це місто

Кеда В.С., методист