Цитата

За допомогою С ви легко можете вистрілити собі в ногу. За допомогою С++ це зробити складніше, але якщо це відбудеться, то вам відірве повністю всю ногу.

Bjarne Stroustrup

Засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Запорізької області

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 10:19 28.05.2022

25 травня 2022 року  відбулося засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Запорізької області.  Для участі в засіданні були запрошені Бухаріна Людмила Михайлівна,  директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Захарчук Віктор Миколайович,  заступник директора департаменту - начальник управління, Куликовський Руслан Анатолійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри ОТЗВ НУ «Запорізька політехніка» .

З вітальним словом до присутніх звернулася голова Ради директорів  Ольга Костянтинівна Баршай.  Вона також проінформувала присутніх про виклики сьогодення та нагальні питання, які стоять перед закладами в організації життєдіяльності в умовах військового стану.

Основні питання, які стояли на порядку денному, – завершення навчального року та особливості організації вступної кампанії 2022 року.

Голова ради директорів  акцентувала увагу на особливостях організації освітнього процесу у закладах освіти, розташованих у зоні проведення бойових дій та завершення навчального року для здобувачів освіти не випускних та випускних курсів; проведення атестації здобувачів освіти.

Надалі, Ольга Костянтинівна запропонувала обговорити актуальні питання щодо Порядку прийому на навчання до закладів фахової передвищої освіти в 2022 році, затвердженому Наказом МОН України 20 квітня 2022 року № 364 (зі змінами, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки України від 02 травня 2022 року № 400).

Представники закладів фахової передвищої освіти активно обговорили особливості цьогорічної організації вступної кампанії та напрацювати алгоритм дій. Існує гостра проблема щодо цьогорічного вступу, але приклавши всі зусилля разом всюди здобудемо перемогу.

Великодний О.О., адміністратор сайту