Цитата

Все що нас не вбиває, робить нас сильнішими.

Ф. Ніцше

Засідання педагогічної ради коледжу на платформі Google Meet

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 11:33 24.12.2021

23 грудня, на платформі Google Meet  відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу за участю всіх педагогічних працівників. На порядку денному обговорювались наступні важливі питання:

Винокурова І.В., заступник директора з НВР, відповідальний секретар приймальної комісії, яка розповіла про особливості прийому до ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка» в 2022 році, ознайомила присутніх  зі складом приймальної комісії, що буде працювати у 2022 році. Доповідач акцентувала увагу присутніх на необхідності систематично та інформативно готувати заходи до  Дня відкритих дверей з метою більш якісного проведення профорієнтаційної роботи коледжу.

По другому питанню з  результатами виконання Плану підвищення кваліфікації педпрацівниками коледжу у 2021 році виступила методист Вергун І.Б. Доповідач розповіла за якими формами Педагогічні працівники підвищували кваліфікацію.

Надалі, Вергун І.Б. ознайомила присутніх з Орієнтовним планом підвищення кваліфікації педагогічних працівників на наступний рік, згідно п.17 «Порядку підвищення кваліфікації педагогічних працівників», що складений на основі пропозицій педагогічних працівників та з урахуванням розвитку професійних компетентностей у міжатестаційний період. Пропозиції були розглянуті та схвалені на засіданнях ЦК. Доповідач запропонувала затвердити орієнтовний план підвищення кваліфікації на 2022 рік. Члени педагогічної ради одноголосно підтримали перспективне планування на наступний рік Орієнтовний план підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2022 рік  оприлюднили на інформаційному стенді коледжу та на веб-сайті.

В кінці засідання всіх присутніх привітали з наступаючими Різдвяними та Новорічними святами.

Великодний О.О., адміністратор сайту