Цитата

Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися.

Бертран Рассел

Засідання Обласного методичного об’єднання заступників директорів з навчально-виховної роботи фахових коледжів Запорізької області

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 15:00 26.02.2021

25 лютого 2021 року о 13.00 в режимі онлайн на платформі GOOGLE MEET відбулося засідання Обласного методичного об’єднання заступників директорів з навчально-виховної роботи фахових коледжів Запорізької області.

В роботі взяли участь 36 представників з 24 закладів освіти,   які із задоволенням сприйняли таку нагоду проведення робочої зустрічі.

Розпочалась робота з вітальних слів голови Ради директорів фахових коледжів Запорізької області Баршай Ольги Костянтинівни з нагоди проведення обласного методичного засідання та побажання цікавої плідної зустрічі.

Надалі, голова ОМО заступників директорів з навчально-виховної роботи Великодна О.В., заступник директора з НВР ВСП «Запорізький фаховий коледж компʼютерних технологій НУ «Запорізька політехніка» ознайомила присутніх з порядком денним засідання.

По першому питанню учасники конференції слухали доповідь голови ОМО заступників директорів з навчально-виховної роботи Великодної О.В., щодо   Нормативно-законодавчої бази  з питань  підготовки та проведення державної підсумкової атестації у вигляді ЗНО у 2021 році.

По другому питанню присутні ознайомились з досвідом роботи по використанню інтерактивних технологій при змішаному навчанні в професійному становленні майбутніх спеціалістів Данілкіної О.В., заступника директора з НВР ВСП «Економіко-правничий фаховий коледж ЗНУ». Доповідь була дуже цікавою і пізнавальною, було задано багато запитань від учасників конференції щодо освітніх платформ, таких як  wordwall.net, онлайн-дошка www.miro.com, онлайн-дошка www.padlet.com, www.classtime.com, платформа  для створення освітніх курсів stepik.org.

Також, велику увагу учасників засідання викликало представлення  заступником директора з НВР ВСП «Економіко-правничий фаховий коледж ЗНУ» Данілкіною О.В. ДИПЛОМУ нового зразка, які були видані цім закладом освіти своїм випускникам у цьому році.

Дуже цікавим досвідом викладача української мови та літератури поділилася  Сіроштан Катерина, педагогічний працівник Дніпрорудненського індустріального коледжу.

     Хочемо всім, хто долучився до підготовки, організації і проведення заходу обласного масштабу подякувати за гарно виконану справу та побажати на наступне прагнути розвиватись та вдосконалюватись, бути успішними і відчувати задоволення від виконаної справи!

Великодна О.В., голова ОМО заступників директорів з навчально-виховної роботи