Цитата

Мене два рази питали [члени Парламенту]: «Скажіть на милість, містер Беббідж, що трапиться, якщо ви введете в машину невірні цифри? Чи зможемо ми отримати правильну відповідь?» Я не можу собі навіть уявити, яка плутанина в голові може привести до подібного питання?

Harles Babbage

Засідання Обласного методичного об’єднання викладачів української мови та літератури фахових коледжів Запорізької області

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 07:30 01.12.2021

30 листопада відбулося засідання Обласного методичного об’єднання викладачів української мови та літератури Запорізької області в режимі онлайн.

На початку роботи присутніх привітала голова ОМО – Скляренко Зінаїда Володимирівна, яка ознайомила присутніх з порядком денним засідання та побажала учасникам плідного обміну напрацьованим досвідом.

По першому питанню виступили Данілкіна О.В. та Доброскок С.О. з доповіддю: «Організація змішаного навчання в умовах підготовки фахових молодших бакалаврів: досвід та перспективи». Викладачки поділилися досвідом організації навчального процесу в Економіко-правничому фаховому коледжі ЗНУ, розповіли про різні прийоми для заохочення студентів та підвищенні їхньої зацікавленості у навчанні.

Далі Мельник І.М. розповіла про академічну доброчесність та особливості ії дотримання в умовах дистанційного навчання.

Потому Кульбашенко О.М. продемонструвала, як студенти і викладачі можуть використовувати можливості сайту «На урок» в умовах дистанційного і змішаного навчання. Доповідачка окремо зупинилася на таких перевагах сайту:

  • Інтерактивні тести
  • Підвищення кваліфікації педагогів
  • Підготовка до ЗНО
  • Онлайн-олімпіади.

Свій досвід продемонструвала Скляренко З.В. Викладачка поділилася цікавими прийомами, які допоможуть студентам опанувати складний матеріал під час підготовки до ДПА, та продемонструвала можливості платформи Quizlet.

Основну  мету засідання Обласного методичного обʼєднання викладачів української мови та літератури  було досягнуто: педагогічні працівники обмінялись досвідом роботи для підготовки до ДПА у форматі ЗНО в умовах дистанційного навчання. 

 

Шувалова Ю.В., викладач української мови та літератури