Цитата

Якщо українець каже Вам, що він не може знайти піратську версію програми - не вірте йому. Він - не українець.

Запісочний А.М.

Засідання методичної ради коледжу

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 09:41 15.03.2021

10 березня 2021 року відбулося чергове засідання Методичної ради в оновленій бібліотеці коледжу із застосуванням інтерактивних технологій. Директор коледжу Баршай Ольга Костянтинівна розпочала засідання з ознайомлення присутніх  порядком денним.

Спочатку слово було надано викладачам, які атестуються найближчим часом. По першому питанню «Створення та використання електронних інтерактивних дошок» викладач Казанцева К.А., яка використовуючи програмне забезпечення в інтерактивному режимі, ознайомила присутніх з однією з корисних можливостей навчання з застосуванням в освітню діяльність. Padlet – це зручний, легкий у роботі сервіс, який може сприяти формуванню корисних навичок сучасного фахівця під час дистанційної та змішаної форми навчання.

По другому питанню викладач Катаєва А.О. доповіла, як вона здійснює впровадження елементів STEM- освіти у викладанні спецдисциплін, а саме дисципліни «Радіоелектроніка». Доповідач продемонстрував віртуальне середовище - комп'ютерну лабораторію, у якій створені всі умови для організації й проведення практичних занять із широким спектром електричних та електронних схем.

Про необхідність та важливість забезпечення сайту коледжу актуальною інформацією, з акцентуванням уваги на оперативності повного та зручного подання матеріалу про діяльність закладу освіти як ефективного засобу створення позитивного іміджу закладу освіти, поширення профорієнтаційної роботи доповів завідувач навчальної лабораторії  Великодний О.О.

Про актуальність оприлюднення інформації в соціальних мережах facebook та Instagram доповіла завідувач навчальної лабораторії  Жукова С.М., яка підкреслила, що на цих майданчиках  розміщуються інформаційні фото- та відеоматеріалів  з наших заходів, є можливість переходити за посиланнями на сайт коледжу, таким чином це не тільки спосіб розказати про себе, а ще й зручний майданчик для комунікації з аудиторією.  що також сприяє створенню позитивного іміджу коледжу.

Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, методична рада прийняла відповідні рішення.

Засідання пройшло конструктивно, в діловій та дружній атмосфері.

Великодна О.В., заступник директора з НВР