Цитата

Багато з вас знайомі з перевагами програміста. Їх всього три, і зрозуміло це: лінь, нетерплячість і гординя.

Larry Wall

Засідання методичної ради коледжу

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 11:51 04.02.2021

03 лютого 2021 р. в коледжі відбулося чергове засідання Методичної ради, в якому взяли  участь члени ради та запрошені педагогічні працівники, які у цьому році атестуються.

Голова Методичної ради Баршай О.К. ознайомила присутніх з порядком денним.

          З цікавою пізнавальною доповіддю виступила викладач-методист коледжу Боровик Ю.А., яка ознайомила присутніх зі своїм досвідом роботи у сфері реалізації студентських R&D-проєктів студентів щодо набуття практичних навичок без відриву від навчання.

Доповідач за допомогою  презентації  надала поради щодо організації проєктної роботи, умов її реалізації та співпраці з роботодавцями.

Така практика роботи зі студентами є впровадженням реального дуального навчання що є одним з пріоритетів розвитку коледжу на найближчу перспективу.

За підсумками засідання  директор коледжу Баршай О.К., наголосила, що для підвищення якості освітньої діяльності та вдосконалення педагогічної майстерності педагогічних працівників закладу освіти дуже важливо ділитись своїми наробками, методичними матеріалами, розробками збірників для підготовки до ДПА і ЗНО, тематичними презентаціями, які в подальшому будуть  розміщені на сайті коледжу на вкладці «Інноваційний  педагогічний досвід. Корисні посилання» (У меню "Колледж" та "Рада директорів").

Великодна О.В., заступник директора з НВР