Цитата

Просто тому, що щось не працює не так, як ви планували, не означає, що воно марно

Томас Едісон

Ярмарок вакансій від асоціації EASE

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 08:12 01.03.2021

27 лютого студенти нашого коледжу відвідали Ярмарок вакансій  від асоціації EASE. Це була унікальна можливість пошуку роботи та прямого спілкування з роботодавцями. 

Під час роботи Open Vacancies виступали топ-менеджери провідних IT-компаній - Powercode, S-PRO, Kozak Group, які  поділилися досвідом побудови бізнесу, культурою роботи в команді і відкритими вакансіями.

Про ці компанії знають в Австралії, США, Швейцарії завдяки талановитим співробітникам, які живуть і працюють в Запоріжжі. Сенс такого роду заходів полягає в тому, щоб кожен міг стати частиною міжнародних успішних проєктів, не виїжджаючи зі свого рідного міста.

Студенти мали можливість перевірити свій рівень знань за конкретними спеціальностями, у HR-фахівців пройти пробну співбесіду, в рамках якої отримали  поради від професійної HR-команди і підказку, в якому напрямку розвиватися далі.

Асоціація EASE підтримує найталановитіших студентів і постійно дає їм можливість попрактикуватися в успішних IT-компаніях. Ярмарок вакансій – не виняток. Роботодавці  не тільки презентували діяльність та здобутки своїх компаній, а й підбирали персонал, відбирали кадровий резерв серед студентів  на перспективу.

Даний захід став чудовою нагодою для студентів зарекомендувати себе і отримати шанс побудувати успішну кар’єру в кращих компаніях регіону та України.  І молодь, скориставшись наданою можливістю, в особистому діалозі знайшла відповіді на хвилюючі запитання, заповнили анкети, обмінялись контактною інформацією з представниками IT-компаній.

Боровик Ю.А., викладач-методист