Цитата

Почніть робити те, що потрібно. Потім робіть те, що можливо. І ви раптом виявите, що робите неможливе.

Св.Франциск Асізський

Вручення документів про освіту випускникам коледжу

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 16:33 25.06.2021

Напередодні святкування 25 річниці Конституції України у ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ «Запорізька політехніка» 25 червня відбулось урочисте вручення документів про освіту студентам-випускникам 2021 року спеціальності «Прикладна математика».

Урочисту церемонію відкрила директор коледжу Баршай Ольга Костянтинівна. Вона привітала студентів із закінченням навчання та початком дорослого життя.

До святкового заходу долучились Народний депутат України Штепа Сергій Сергійович та його помічники-консультанти Вадим Кеда та Владислав Погорєлов. З вітальним словом до випускників звернувся Сергій Штепа, який привітав випускників з урочистостями та наголосив на важливості досягнення і реалізації поставлених цілей молодими спеціалістами безпосередньо в Україні.

Народний депутат України Штепа Сергій Сергійович урочисто вручив документи про освіту студентам, які протягом чотирьох років сумлінно ставились до навчання, опановували всі секрети майбутньої професії, проявили старанність, наполегливість, набували досвід і мають найвищі бали.

На святкові урочистості завітав Нікітенко Станіслав Валерійович, Президент Запорізького відділення ГО «Українська спілка інвалідів – УСІ», з якою коледж тісно співпрацює підтримуючи людей з обмеженими можливостями у рамках проведення різноманітних цікавих заходів. Він привітав випускників із закінченням навчання. Побажав їм знайти себе у сучасному світі, вміло застосовувати добуті знання та отримувати достойну заробітню плату і вручив документи про освіту студентам-випускникам.

На завершення заходу директор коледжу подарувала всім випускникам солодкі подарунки та ще раз привітала із отриманням звання студента-випускника ВСП «ЗФФКТ НУ «Запорізька політехніка» і  наостанок побажала бути сильними, впевненими, цілеспрямованими, брати від життя найкраще та сміливо йти до своєї мрії!

Після завершення заходу адміністрація коледжу провела для почесних гостей екскурсію до нової сучасної лабораторії «Кластер 3D Science», де вони ознайомились з матеріально-технічною базою кластеру: 3D-принтерами, лазерним гравером та студентськими роботами реалізованими в лабораторії. Почесні гості високо оцінили технічне оснащення лабораторій коледжу, які відповідають освітнім вимогам та постійно оновлюються.

Більше фото можна переглянути в альбомі за посиланням: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2656439051320005&type=3

Великодний О.О., адміністратор сайту