Цитата

Для всіх оточуючих ми створюємо тільки правила, але для себе - одні лише винятки

Ш. Лемеля

Участь «Відкритої лабораторії електроніки» у «Запорізькій книжковій толоці»

Участь «Відкритої лабораторії електроніки» у «Запорізькій книжковій толоці»
Опубліковано: 13:59 29.10.2018

26.10.2018р. у виставковому центрі «Козак-Палац» відбувся четвертий літературно-мистецький фестиваль "Запорізька книжкова толока"! На Книжковій толоці діяла історична локація, тематичний майданчик "Сильні духом", кілька майданчиків для різножанрових і різнотематичних зустрічей і дискусій, дитячий простір "Книголісся". Упродовж дня там можна було побачити книжковий ярмарок, різноманітні майстер-класи, дискусії на актуальні теми, творчі зустрічі з письменниками, виставки, покази документальних фільмів, художні та фотоекспозиції, виступи музичних колективів тощо.

Запорізька книжкова толокаЗапорізька книжкова толокаЗапорізька книжкова толокаЗапорізька книжкова толокаЗапорізька книжкова толока

Запорізька книжкова толока

Запорізька книжкова толока

Запорізька книжкова толока

Під час фестивалю ми мали змогу презентувати нашу «Відкриту лабораторію електроніки» продемонструвавши 3D принтер та роботів-конструкторів на локації дитячого простору «Книголісся». Всі бажаючи мали змогу покерувати роботами за допомогою мобільного телефону, пограти у футбол та подивитись за друком 3D принтера у реальному часі. Цілий день дітлахи разом зі своїми батьками підходили до нашого стенду та з задоволенням спілкувалися з нами. Поки дітлахи бавились з роботами, батьки розпитували про роботу принтера, про нашу відкриту лабораторію та обіцяли привести своїх дітей навчатись саме до нашого коледжу.   

Адміністрація коледжу