Цитата

Для всіх оточуючих ми створюємо тільки правила, але для себе - одні лише винятки

Ш. Лемеля

Свято Хеловіну відзначали в нашому коледжі 31.10.2019!

Свято Хеловіну відзначали  в  нашому  коледжі 31.10.2019!
Опубліковано: 08:13 01.11.2019

Таким яскравим виявилось  це свято , історія якого  почалася багато століть тому на землях сучасної Великобританії. Цю територію населяли кельтські язичницькі племена, які ділили рік на дві частини — зимову і літню. Протягом всієї зими бог Сонця знаходився в полоні у Соуіна, володаря мертвих і князя тьми, на честь якого 1 листопада влаштовувався фестиваль.

Halloween 2019

За давнім повір’ям, в цю ніч відкривалися двері в потойбічний світ, і мешканці пекла проникали на землю. Вночі запалювалися багаття і приносилися жертви злим духам, щоб умилостивити їх.

Halloween 2019

Halloween 2019

Halloween 2019

Halloween 2019

Раніше це свято мало зовсім іншу назву: «Бдіння Самана». У древній Британії Саман називався Со-Вейн. У IX столітті, коли християнство поширилося на території Великобританії, ці давні традиції змішалися з ще одним святом — католицьким Днем всіх святих — All Hallows Even, який відзначали у травні. Пізніше його стали називати Hallowe’en, і, врешті-решт, — Halloween (Хеловін).Halloween 2019

Студенти ІІ крусу групи ПМ 18-1  ( кл. керівник Слободяник О.О.) створили справжню святкову атмосферу та залучили до своїх хеловінських пустощів весь навчальний заклад!

Halloween 2019

І викладачі, і студенти, і адміністрація коледжу відгадували  загадки  та отримували солодощі та символічні подарунки, мали змогу показати свої знання з іноземної мови на святкову тематику. Trick or Treat! Витівка чи частування !- було чути в стінах рідного закладу цілий день.

Halloween 2019

Halloween 2019

На першому поверсі працювала чудова  фотозона ,спеціальна локація , створена креативними викладачами нашого навчального закладу. Тут всі охочі мали змогу примірити на себе яскравий хеловінський образ,   зануритись у світ фантастичних істот,   сфотографуватись на пам'ять і зробити неповторні кадри з героями свята!

Halloween 2019

Федоришина К.П., викладач-методист