Цитата

Мене два рази питали [члени Парламенту]: «Скажіть на милість, містер Беббідж, що трапиться, якщо ви введете в машину невірні цифри? Чи зможемо ми отримати правильну відповідь?» Я не можу собі навіть уявити, яка плутанина в голові може привести до подібного питання?

Harles Babbage

Студенти ЗКР ЗНТУ на військово-спортивному конкурсі «Призовник 2018»

Захисник
Опубліковано: 10:10 12.10.2018

11 жовтня 2018 року команда студентів Запорізького коледжу радіоелектроніки ЗНТУ прийняла участь в Обласному військово-спортивному конкурсі для працюючої та студентської молоді «Призовник 2018». Захід був організований комунальним закладом «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької області та проходив на базі військової частини А-1978.

Захисник 2018

Метою заходу було набуття вихованцями знань, умінь та навичок, необхідних майбутньому захиснику Вітчизни.

Програма конкурсу включала в себе: проходження строєм з піснею, військово-прикладна естафета, надання першої медичної допомоги в бойових умовах, одягання засобів захисту, спеціалізований крос,підтягування, стрільба в електронному тирі.

Захисник 2018

Всі учасники змагань мали можливість не лише взяти участь у змаганнях, але і познайомитися з ТТХ стрілецької зброї (автомати, кулемети, пістолети), які стоять на озброєнні ЗСУ та повправлятися у розбиранні та збиранні озброєння.

Захисник 2018

В змаганнях взяли участь 17 команд з міста та області. Команда ЗКР ЗНТУ виступила досить успішно, зайнявши призові місця в окремих видах змагань.

Захисник 2018

Настич С.Г., викладач-методист