Цитата

Той, хто по-справжньому любить свою Батьківщину, з усякого погляду справжня людина.

В. Сухомлинський

Студенти-першокурсники познайомились із «Запорізькою політехнікою»

Опубліковано: 07:14 30.11.2023

Завдяки екскурсії до Факультету інформаційної безпеки та електронних комунікацій Національного університету "Запорізька політехніка" наші першокурсники мали змогу познайомитись з провідним університетом регіону.

У ході екскурсії відбулося відвідування інжинірингової школи «Noosphere» та лабораторії 3D-моделювання, а також трьох майстер-класи: «Кіберзлам дронів (управління дронами та засобами РЕБ»), «Моделювання у Blender (основи фізичної симуляції)» та «Майстер-клас TinkerCAD (програмування мікроконтролерів)».

Наші студенти щиро зацікавились представленими сучасними технологіями та освітніми можливостями, які може надати вища освіта у Національному університеті "Запорізька політехніка".

Висловлюємо щиру вдячність керівнику лабораторії Noosphere Engineering School Олексію Станіславовичу Шевченко, а також декану Факультету інформаційної безпеки та електронних комунікацій Національного університету "Запорізька політехніка" пані Наталії Іванівні Фурмановій, викладачам факультету Морозу Гаррі Володимировичу, Королькову Роману Юрійовичу та студентам, які допомагали у проведенні майстер-класів.