Цитата

Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь.

Т. Шевченко

Студенти групи ОТ 19-1 зустрілись з представниками Факультету економіки та управління НУ «Запорізька політехніка»

Опубліковано: 19:46 04.05.2023

4 травня 2023 року до коледжу завітали доценти кафедр Факультету економіки та управління Національного університету «Запорізька політехніка». Студенти дізналися про варіанти вступу до університету та нові освітні програми.

Доцент кафедри «Фізична культура, олімпійські та неолімпійські види спорту», кандидат наук з фізичного виховання та спорту, гарант освітньої програми Кокарева Світлана Миколаївна розповіла студентам про освітню програму «Фітнес та рекреація» (спеціальність 017 – «Фізична культура і спорт»). Особливість вступу на цю спеціальність полягає у тому, що від вступника не вимагається складати Національний мультипредметний тест, однак необхідною умовою для вступу є творчий конкурс. Цікава презентація та захоплююча подача інформації від доцента кафедри викликала жваве зацікавлення у студентів.

Кандидат економічних наук, доцент кафедри «Менеджмент» Лариса Віталіївна Шитікова презентувала студентам спеціальності 073 – «Менеджмент» (освітня програма «Менеджмент організацій та адміністрування») та 281 – «Публічне управління та адміністрування» (освітня програма «Регіональне управління»). Особливий акцент було зроблено на тому, що кафедра Менеджменту виховує майбутні керівні кадри та управлінців всіх видів господарської діяльності.

 

 

 

У дистанційному форматі приєднався до зустрічі й декан Факультету економіки та управління, кандидат економічних наук, доцент Корольков Владислав Васильович. Він відповів на усі питання, що виникли у студентів, зокрема про терміни реєстрації електронних кабінетів та пільги при вступі.

Відтак, студенти групи ОТ 19-1 мали змогу дізнатися більше про різні спеціальності НУ «Запорізька політехніка». Висловлюємо вдячність представникам університету за плідну роботу в питанні профорієнтації студентів.

Кеда В.С., завідувач відділення