Цитата

Мене два рази питали [члени Парламенту]: «Скажіть на милість, містер Беббідж, що трапиться, якщо ви введете в машину невірні цифри? Чи зможемо ми отримати правильну відповідь?» Я не можу собі навіть уявити, яка плутанина в голові може привести до подібного питання?

Harles Babbage

Студенти групи КС14-1 на MeetUp «Web-design. Швидкий старт»

КС 14-1, веб-дизайн
Опубліковано: 07:42 12.02.2018

Характерною проблемою вітчизняного ІТ-ринку є дефіцит кадрів. Ситуація ускладняється тим, що роботодавці все частіше хочуть отримати не просто ІТ-спеціаліста, який вільно орієнтується тільки в своїй галузі, але фахівця, що має комплексні знання та навики.

Запорізький коледж радіоелектроніки ЗНТУ КС 14-1

Щоб бути конкурентоспроможним на сучасному ринку праці, третій рік поспіль студенти четвертого курсу за спеціальністю «Обслуговування інтегрованих комп’ютеризованих і робототехнічних систем»  додатково відвідують лекції Brain Academy від практикуючих ІТ-спеціалістів,  поєднуючи отримані теоретичні знання із практичним досвідом.

Запорізький коледж радіоелектроніки ЗНТУ КС 14-1

Так, 9 лютого студенти взяли участь в MeetUp «Web-design. Швидкий старт». Спікер Олена Донська, яка займає посаду Web / Graphic Designer в компанії «Pixelhunt», у своєму виступі висвітила наступні питання: як стати дизайнером, які основні інструменти дизайнер використовує в своїй роботі, як повинен виглядати створений сайт, що на ньому має бути і як його зробити максимально приємним і зручним у використанні.

Запорізький коледж радіоелектроніки ЗНТУ КС 14-1

Під час заходу присутні дізналися хто такий веб-дезайнер, які плюси і мінуси є в цій професії, з чого почати і як правильно зробити постановку задачі в процесі роботи. Наприкінці MeetUP учасники ставили питання та ділилися власним досвідом роботи. 

 

Викладач-методист Боровик Ю.А.