Цитата

Багато з вас знайомі з перевагами програміста. Їх всього три, і зрозуміло це: лінь, нетерплячість і гординя.

Larry Wall

Студенти групи КС 20-1 – учасники «City Fest 2020»

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 11:18 26.11.2020

У Запоріжжі розпочав роботу фестиваль добрих справ «City Fest 2020», який цього року замінив ZOBI FEST! Головна мета – формування активної життєвої позиції молоді міста, популяризація волонтерської діяльності, пропагування здорового способу життя і покращення благоустрою міста. Організатори заходу – Управління по роботі з молоддю та сім'єю Департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради.

Не залишились осторонь добрих справ й долучилися до волонтерського руху студенти групи КС20-1. Приміром, заступник старости групи Чорнобривець Никита разом з молодшим братом вже не першій рік допомагає своїм сусідам похилого віку.

Час та увага — одні з найголовніших речей, потрібних бабусям. Поцікавитися спогадами господарів, прихопивши гостинців. Допомога з оплатою комунальних платежів. Сходити до крамниці, до аптеки, викликати за потреби лікаря. Крім того, важливою є моральна підтримка хворого. Саме такі буденні речі потребують постійної сторонньої підтримки люди похилого віку, - стверджує Никита.

Часто друзями стареньких стають саме їхні собаки, коти чи інші тваринки, які також вимагають уваги. Никита може зводити улюбленця до ветеринара, вигуляти собаку, сходити за кормом тощо. Недарма кажуть, творити добро до снаги небайдужим.

Долучайтеся до CITY FEST 2020!

Боровик Ю.А., викладач-методист