Цитата

Краще тримати рот на замку і здатися дурнем, ніж заговорити і розвіяти всі сумніви.

Марк Твен

Студенти групи КС-16-1 відвідали виставку сучасних шедеврів народного мистецтва

Студенти групи КС-16-1 відвідали виставку сучасних шедеврів народного мистецтва
Опубліковано: 06:29 15.04.2019

Напередодні повідомлялося, що на за сприяння Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації та комунального закладу «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради у актовій залі нашого коледжу відкрився обласний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки з декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» та обласний фестиваль писанок «Писанковий рай».

Студенти ЗКР ЗНТУ активно користуються можливістю відвідати цю виставку та фестиваль. Зокрема, сьогодні, 09 квітня 2019 року під керівництвом класного керівника, викладача-методиста вищої категорії Боровик Юлії Анатоліївни та викладача І категорії Ащеулової Юлії Сергіївни подивитися на витвори народного мистецтва ходили студенти групи КС-16-1.

Студенти залишилися під глибоким враженням. Багато фотографувалися, обійшли практично усі експонати, представлені районами та об’єднаними територіальними громадами області, жваво обговорювали представлені роботи. Наприкінці навіть залишили позитивні коментарі у книзі відгуків про виставку та фестиваль.

Нагадуємо, що обласний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки з декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» та обласний фестиваль писанок «Писанковий рай» буде представлено у актовій залі ЗКР ЗНТУ до 17 квітня 2019 року. Запрошуємо усіх бажаючих, учнів шкіл, педагогічних працівників та студентів міста та області відвідати виставку та фестиваль. За детальною інформацією стосовно організації екскурсій звертайтесь до Кузнєцової Наталії Григорівни (050-683-43-86).

Кеда В.С., методист