Цитата

«Знати» і «захищати» завжди йдуть поруч. Знати понад тисячолітню історію нашої державності й захищати, коли хтось каже, ніби України не існувало. Знати нашу географію – нашу прекрасну землю, наше чудове море – і захищати не просто територію, а неймовірні місця, у яких у різні часи творилася наша ідентичність. Знати нашу культуру, чути українське слово, бо в нашій культурі, у нашій літературі, у нашій поезії – відповідь (...). Відповідь – чому ми переможемо.

Зеленський В.О.

«Що робить нас українцями?»

Конкурсна  програма «Що робить нас українцями?»
Опубліковано: 06:02 12.04.2018

Конкурсна програма «Що робить нас українцями?» пройшла, 4 квітня 2018р., в читальному залі бібліотеки, для студентів групи ОТ 16-1, керівник Яркова О.А.

Конкурсна  програма «Що робить нас українцями?»

Програму розробили та провели співробітники Запорізької обласної бібліотеки для юнацтва разом з бібліотекарями коледжу.

Читальний зал прикрашений книжково-ілюстративними виставками «З Україною в серці», «Великодень», «Я син твій, нене Україно», а також налагоджен ноутбук, єкран, звук для перегляду відео-кліпів, прослуховування пісень.

Конкурсна  програма «Що робить нас українцями?»

Співробітники ЗОБЮ Світлана Юріївна, Інна Олексіївна, зав.бібліотеки Юматова С.І. проводили конкурси, вікторини на знання студентами історії, географії, мови, традицій України. Студентам було цікаво оцінити свої знання, а тим більше разом з друзями-одногрупниками, багато приділили уваги святкуванню Великодня.

Конкурсна  програма «Що робить нас українцями?»

 

Завідувач бібліотеки Юматова С.Ю.