Цитата

За допомогою С ви легко можете вистрілити собі в ногу. За допомогою С++ це зробити складніше, але якщо це відбудеться, то вам відірве повністю всю ногу.

Bjarne Stroustrup

Q&A session заступника Міністра освіти і науки з представниками закладів вищої освіти і закладів фахової передвищої освіти

Q&A session заступника Міністра освіти і науки з представниками закладів вищої освіти і закладів фахової передвищої освіти
Опубліковано: 08:32 04.11.2019

31 жовтня в рамках робочого візиту до Запоріжжя заступника Міністра освіти і науки Єгора Стадного  відбулася в Запорізькому національному університеті зустріч у форматі «запитання-відповідь» з представниками закладів вищої освіти і закладів фахової передвищої освіти. Від ЗКР НУ «Запорізька політехніка» у заході взяли участь викладачі Слободяник О.О. та Боровик Ю.А.

Єгор Андрійович наголосив, що головна мета цієї зустрічі – відповісти на всі запитання, які хвилюють освітян.

Питання, котрі піднімалися на зустрічі, - впровадження реформ, фінансування навчальних закладів, акредитації освітніх програм,  можливість для закладів вищої освіти вийти з-під дії «тарифної сітки» при розрахунку заробітної плати працівникам, нові умови ліцензування освітніх рівнів, припинення від’їзду вступників за кордон, конкурентноспроможність сучасного викладача та інше.

Тривала зустріч стала проявом налагодження конструктивного діалогу викладачів із МОН. Було піднято ряд проблем, на вирішення яких всі сподіваються. Головне –присутні відчули підтримку міністерства, яке сьогодні готове вислухати та шукати шляхи вирішення проблем, що існують.

Єгор Стадний висловив сподівання. що зустріч була важливою й корисною для всіх її учасників. Пообіцяв у майбутньому провести чергову розмову з освітянами, адже в період реформ велике значення має плідний діалог з представниками вищої освіти.

Боровик Ю.А., викладач-методист