Цитата

Всі до одного хочуть неодмінно потрапити в рай! Але ж з людей ніхто і вмирати не хоче.

Ельвін

Меморандум про співпрацю та відвідування дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 22:36 14.06.2022

Рада директорів фахових коледжів Запорізької області підписала Меморандум про співпрацю між Департаментом освіти і науки Запорізької облдержадміністрації та Запорізьким обласним відділенням Громадської організації "Українська спілка інвалідів - УСІ".

Метою цього Меморандуму є консолідація зусиль Сторін для напрацювання актуальних питань взаємодії у процесі допомоги та підтримки дітей та підлітків з сімей внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово мешкають у м.Запоріжжі, внаслідок воєнного стану в країні, у їх соціалізації та комунікації, для проведення освітніх проєктів, соціальних та творчих заходів; надання необхідної інформаційної, освітньої та психологічної підтримки, організації профорієнтаційної роботи з підлітками, та допомоги їм у подальшому отриманні освітніх послуг.

 

10 червня 2022р. відповідальна за підготовку до вступу в коледжі Скидан Катерина та студенти коледжу відвідали дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб. Розповіли їм про важливість комп'ютерних технологій в сучасному житті, показали, що можливо отримати за допомогою 3D-технологій, та продемонстрували цікаві пристрої.

Діти були в захваті, а також змогли отримати інформацію, де можна продовжити навчання. Проєкт дає можливість  допомогти підліткам у подальшому отриманні освітніх послуг, підвищення рівня сучасного розвитку молоді та створення комфортних умов у різних сферах життєдіяльності в освітньому процесі.

Слава Україні!

Великодний О.О., адміністратор сайту