Цитата

Комп’ютер виконує дуже прості операції – бере число, додає до іншого числа, порівнює результат з третім числом – але виконує їх зі швидкістю, скажімо, 1000 000 в секунду. На швидкості 1000 000 операцій в секунду результати більше нагадують магію

Стів Джобс

Про надання допомоги

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 16:54 10.03.2022

Шановні колеги та студенти!

Інформую Вас, що Всеукраїнська Громадська організація людей з інвалідністю  «Українська спілка інвалідів «УСІ» Запорізької області звертається до громадян України та інших країн, ваших благодійних організацій та установ  надати їм посильну фінансову допомогу, яка буде направлена адресно до кожної конкретної людини, яка це потребує.

Просимо поширити це звернення серед ваших друзів, знайомих, родичів, які мешкають в Україні та за кордоном. Наразі люди з інвалідністю та обмеженими можливостями потребують найбільше підтримки та уваги як ніколи…. Багато з цих людей одинокі, деякі не мають жодної можливості сховатися в укриттях та купити собі необхідну їжу та ліки, без яких їх життя під загрозою!  Наша нація сильна, незалежна, мирна та незламна!

Слава Україні! Героям Слава!

Директор коледжу, Баршай О.К.


Відео-звернення

Текст зі звернення:

Доброго дня, друзі!

Звертаюся до вас, тому що вірю в добрі серця людей у всьому світі!

Я працюю вчителькою, але нажаль зараз діти України не можуть навчатися, бо в нас війна….справжня кровава війна! Це звучить дуже страшно, і неможливо повірити, що це можливо у 21 столітті в сучасному цивілізованому світі! Але це страшна реальність….

А ще за покликом серця я є радником президента Всеукраїнської Громадської організації  інвалідів «Українська спілка інвалідів «УСІ». Наша організація опікується людьми з особливим потребами та обмеженими можливостями. Наразі зараз ці люди потребують найбільше підтримки та уваги як ніколи…. Багато з цих людей одинокі, деякі не мають жодної можливості сховатися в укриттях та купити собі необхідну їжу та ліки, без яких їх життя під загрозою ! Ми опинилися у гуманітарному колапсі…. не за своєї волі.

Ми живемо у 80 милях від найбільшої та потужнішої в Європі атомної станції, що розташована  в місті Єнергодар, яка зараз знаходиться під контролем окупантів. Це небезпека не лише для нас, а і для всього світу! Люди в цьому місті вже декілька днів не мають води, тепла, зв'язку та навіть хліба…вони у блокаді….як під час Другої світової війни… Повірте нам, це не фейки… це реальність. А там проживають багато людей з інвалідністю різних категорій та з різними проблемами….які не мають ніякої допомоги зараз…..

Громадські організації моєї країни та волонтери, звичайні люди, намагаються робити все можливе…..але з кожним днем ситуація погіршується ї робити це стає дуже важко. Наша нація сильна, незалежна, мирна та незламна! Але зараз ми потребуємо підтримки світового суспільства. Моя країна зараз стала бар'єром та огорожею між агресором та мирним життям людей в Європі…. Ми в епіцентрі страшних подій….Тому благаємо вас бути не байдужими до нашого болю та не залишатися осторонь….. Від імені нашої спілки та всіх українських людей з інвалідністю звертаємося до громадян Європи та інших країн, ваших благодійних організацій та установ  надати нам посильну фінансову допомогу, ка буде направлена адресно до кожної конкретної людини, яка це потребує, бо  ми знаємо кому це дійсно вкрай необхідно …..

А ще я мати і бабуся…..Звертаюся до всіх жінок! Любі жінки , матері! Ви навіть уявити не можете як страшно бачити сльози дітей та страх в їх очах… Коли ти хвилюєшся кожну секунду за  життя дитини …Коли в тебе немає чим цю дитину нагодувати… Серце крається! А тепер уявіть, якщо це мати дитини з інвалідністю….а можливо і одинока мати…. І в цієї дитини закінчуються ліки….. За це ладен віддати життя !

Щиро віримо в те, що ви відгукнетеся на наше прохання. Просимо поширити це відео серед ваших друзів, знайомих, родичів… Ми не плачемо, ми боремося…. але нам важко сам на сам….

Посильну допомогу ви можете надати за наступними реквізитами……

Ця допомога вкрай необхідна та буде адресована саме особам з інвалідністю, людям похилого віку, дітям та всім хто її потребує саме зараз! Ми докладемо всіх зусиль для цього, але нам потрібна підтримка!

Слава Україні!


https://www.liqpay.ua/checkout/i68773777500

                                                                              

Адміністрація коледжу