Цитата

Той, хто зневажливо ставиться до рідної мови, не може й сам викликати поваги до себе.

Олесь Гончар

Освітяни обговорили корупційні ризики у період вступної кампанії

Опубліковано: 21:25 31.05.2023

31 травня у приміщенні Запорізької ОДА відбувся круглий стіл на тему «Корупційні ризики під час вступної кампанії у 2023 році: узагальнення позитивних практик виявлення, аналізу та попередження».

До участі у роботі круглого столу долучилися керівники закладів вищої та фахової перед вищої освіти, голови приймальних комісій, відповідальні секретарі приймальних комісій, науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти, представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, професійна діяльність яких безпосередньо пов’язана з управлінням у сфері освіти, а також громадськість.

В.о. директора нашого коледжу Ольга Баршай разом з відповідальним секретарем приймальної комісії Іриною Винокуровою також долучилися до роботи круглого столу. Головна мета дискусії за круглим столом – підвищення рівня обізнаності та практичних навичок учасників вступної кампанії з організації антикорупційної роботи у закладах освіти під час вступної кампанії. Освітяни обговорили питання виявлення, аналізу та попередження корупційних ризиків, обмінялися наявними позитивними практиками.