Цитата

Будь собою, інші ролі зайняті.

Оскар Уайльд

Онлайн-засідання педагогічної ради

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 13:04 30.09.2021

29 вересня 2021 року відбулося чергове онлайн-засідання педагогічної ради на платформі Coogle Meet.

У засіданні взяли участь всі педагогічні працівники.

Директор коледжу Баршай О.К. привітала присутніх та ознайомила  з порядком денним.

По першому питанню Баршай О.К. зосередила увагу присутніх на тому, що у наданому МОНУ проєкті Положення про атестацію педагогічних працівників передбачено механізм проведення атестації з запропонованими змінами щодо оцінки професійної кваліфікації педагогів. Доповідач ознайомила присутніх з пропозиціями, які сприятимуть підвищенню ефективності атестації педпрацівників,  усунуть суб’єктивність суджень і висновків.

Педагогічні працівники одноголосно схвалили пропозиції до проєкту Положення про атестацію педагогічних працівників. Надалі, пропозиції будуть надані до МОНУ  «Громадське обговорення».

По другому питанню засідання, доповідач Баршай О.К. наголосила на важливості дотримування усіх вимог проходження атестації педагогічними працівниками, які атестуються в 2022 році.

Винокурова І.В., заступник директора з НВР, акцентувала увагу присутніх на важливості підготовки до успішного проходження  акредитації Освітньо-професійних програм спеціальностей коледжу. Доповідач презентувала Акредитаційний порадник у сфері фахової передвищої освіти.

Питання стану готовності коледжу до нового навчального року було висвітлено Великодною О.В., заступником директора з НВР. Доповідач звітувала про готовність матеріальної бази коледжу до навчального року. Винокурова І.В., заступник директора з НВР, ознайомила з заходами щодо підвищення рівня практичної підготовки студентів коледжу.

Засідання пройшло в діловій та конструктивній обстановці. Рішення зі всіх питань були схвалені одностайно. Директор коледжу побажала всім працівникам натхнення, енергійності, нових ідей.

Вергун І.Б., методист