Цитата

Мене два рази питали [члени Парламенту]: «Скажіть на милість, містер Беббідж, що трапиться, якщо ви введете в машину невірні цифри? Чи зможемо ми отримати правильну відповідь?» Я не можу собі навіть уявити, яка плутанина в голові може привести до подібного питання?

Harles Babbage

Онлайн засідання обласного заступників директорів з НВР фахових коледжів Запорізької області

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 22:42 19.12.2021

16 грудня 2021 року відбулося онлайн засідання обласного заступників директорів з НВР фахових коледжів Запорізької області, до якого долучилося 29 представників закладів ФПО.

Голова методичного обʼєднання, заступник директора з НВР ВСП «Запорізький фаховий коледж комʼютерних технологій НУ «Запорізька політехніка», Великодна О.В. розпочала засідання з вітального слова та ознайомлення з порядком денним.

Після затвердження плану роботи на 2021-2022 навчальний рік, Великодною О.В. було запропоновано надавати актуальні питання для обговорення протягом року на засіданнях (за потреби).

С доповіддю про особливості ЗНО та ДПА у 2022 виступила  голова обʼєднання Великодна О.В. Доповідач запропонувала обміняться досвідом з підготовки та виконання нормативно-законодавчої бази з питань проведення ДПА у вигляді ЗНО у 2022 році. Одноголосно було схвалено рішення про забезпечення проведення заходів з підготовки до ДПА у формі ЗНО.

Надалі, заступник директора з НР ВСП «ЗЕФК НУ «Запорізька політехніка» Захарʼєва І.М. поділилась досвідом щодо використання інтерактивних технологій навчання в професійному становленні майбутніх спеціалістів при організації освітнього процесу в коледжі.

Великодна О.В., голова методичного обʼєднання запропонувала обговорити нагальні питання щодо оформлення , переоформлення та видачі сертифікатів про акредитацію ОПП та створення робочої групи з підготовки Типового положення про освітній процес в закладах ФПО. Засідання продовжилося обговоренням нагальних проблем, що входять до кола обов’язків заступника директора з навчально-виховної роботи ЗФПО.

Дякуємо всім присутнім за змістовні доповіді, висвітлення найактуальніших питань роботи закладів фахової передвищої освіти. Бажаємо всім плідної роботи!

Великодна О.В., голова ОМО заступників директорів з навчально-виховної роботи