Цитата

За допомогою С ви легко можете вистрілити собі в ногу. За допомогою С++ це зробити складніше, але якщо це відбудеться, то вам відірве повністю всю ногу.

Bjarne Stroustrup

Обласне методичне об’єднання викладачів математики, інформатики та комп’ютерної техніки фахових коледжів Запорізької області

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 09:03 21.12.2021

20 грудня о 14.00 в режимі он-лайн на платформі GOOGLEMEET відбулося Обласне методичне об’єднання викладачів математики, інформатики та комп’ютерної техніки фахових коледжів Запорізької області. В он-лайн засіданні прийняли участь 37 викладачів фахових коледжів Запорізької області.

 

Перелік питань (згідно плану Обласного методичного об’єднання викладачів математики, інформатики та комп’ютерної техніки фахових коледжів Запорізької області.) був наступний:

1. Обговорення та затвердження плану роботи методичного об'єднання на 2021-2022 навчальний рік.

2. Як продуктивно організувати навчання з математики. Приклади занять та методики.

3. Ухвалення та затвердження базових та вибіркових модулів освітньої програми з інформатики (10-11 клас) для студентів фахових передвищіх закладів Запорізької області.

4. Поточні питання

Засідання розпочалось з привітального слова голови Обласного методичного об’єднання Слободяник Олени Олегівни викладача-методиста ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ «Запорізька політехніка» та ознайомлення учасників засідання з планом роботи методичного об’єднання на 2021-2022 начальний рік.

 

По другому питанню виступила викладачка математики ВСП «ЗФККТ НУ Запорізька політехніка» Казанцева Катерина Олександрівна. Доповідач продемонструвала використання Методичної скарбнички, створеної в classroom, яку поповнюють викладачі своїми розробками для подальшого використання в практиці. Казанцевою К.О. був створений електронний зошит для контрольної роботи з теми «Тригонометричні функції». Своїм матеріалом з власного досвіду поділилась викладачка математики Запорізького авіаційного коледжу Сквіріна О.В. Яловою О.О., викладачкою математики ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка» була розроблена електронна книга, яка також поповнила Скарбничку.

По третьому питанню виступила викладачка інформатики ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка» Шевченко Олена Петрівна, яка запропонувала для обговорення проєкт типової програми з інформатики (10-11 класу) та додала тест - опитування для доповнення типової програми з інформатики пропозиціями.

 

Дякуємо всім, хто приймав активну участь у засідання.

Вітаємо з наступаючим Новим роком! Бажаємо реалізації планів, творчого натхнення, здоров’я, оптимізму!

Великодний О.О., адміністратор сайту