Цитата

Усім, що я знаю про викладання, я зобов'язаний поганим студентам.

Джон Холт

Обговорення проєкту Положення про акредитацію освітньо-професійних програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів фахової передвищої освіти

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 10:58 01.02.2021

27 січня 2021 року на платформ ZOOM відбулося онлайн-засідання за участю начальника управління Державної служби якості освіти у Запорізькій області Озерової Тетяни Ярославівни, головного спеціаліста відділу контролю за наданням фахової передвищої освіти Департаменту контролю у сфері вищої, фахової передвищої освіти і освіти дорослих ДЯСО України Маковської Олени Анатоліївни, голови Ради директорів фахових коледжів Баршай Ольги Костянтинівни, директорів фахових коледжів Запорізької області, заступників директорів з навчально-виховної роботи, методистів та усіх зацікавлених сторін. Головною темою конференції було обговорення проєкту «Положення про акредитацію освітньо-професійних програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів фахової передвищої освіти». Для забезпечення всебічності врахування всіх думок попередньо було запропоновано ознайомитись з проєктом та надати свої зауваження і пропозиції.

В засіданні прийняли участь 52 учасника. Конференція розпочалась з привітальної промови начальника управління ДСЯО у Запорізькій області Озерової Т.Я.

Надалі з ключовими доповідями щодо обговорення проекту Положення про акредитацію освітньо-професійних програм виступили Озерова Т.Я., Баршай О.К. - голова Ради директорів., Галчанський М.В. – в.о. директора ВСП «Оріхівський фаховий коледж ТДАТУ ім. Дмитра Моторного», Новік Н.В. – директор Дніпрорудненського індустріального коледжу, Ніколаєва І.В. – заступник  директора  з  НР   ВСП    «Бердянський  фаховий  коледж  ТДАТУ ім. Дмитра Моторного». Було запропоновано внести пропозиції до проєкту, надати конкретні терміни і критерії оцінювання якості ОПП та освітньої діяльності закладу.

Результатом активного, плідного обговорення стала узагальнена таблиця для надання пропозицій до проєкту «Положення про акредитацію освітньо-професійних програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів фахової передвищої освіти». Засідання круглого столу пройшло в діловій та конструктивній обстановці.

Узагальнена таблиця для надання пропозицій до проєкту Положення про акредитацію освітньо-професійних програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів фахової передвищої освіти

Адміністрація коледжу