Цитата

Комп’ютер виконує дуже прості операції – бере число, додає до іншого числа, порівнює результат з третім числом – але виконує їх зі швидкістю, скажімо, 1000 000 в секунду. На швидкості 1000 000 операцій в секунду результати більше нагадують магію

Стів Джобс

НАВЧАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ГРУПИ КС17-1 НА ІНФОКОМ ЛТД

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 11:41 08.10.2020

Сьогоденне українське суспільство знаходиться в стані напруженого очікування «нового» майбутнього. Проголошуються заклики до «модернізації», яка передбачає впровадження нових технологій у виробництві. При цьому, новації стануть можливими за умов появи творчих, активних людей. Йдеться про молодь, без якої стають неможливими будь які перетворення.

Протягом останніх декількох років ключові критерії вибору студентами роботодавця залишаються без змін. Серед них найбільш важливими для молоді є наявність можливостей для кар’єрного зростання, конкурентної заробітної плати і можливостей для особистого та професійного розвитку.

Однозначно в Запоріжжі сьогодні всім цим критеріям відповідає інноваційна інжинірингова компанія ІНФОКОМ ЛТД, яка в цьому році стала переможцем в номінації “Інновації року 2020”, в рамках програми розвитку малого і середнього бізнесу Запорізької міської ради. 

Підприємство спеціалізується в області застосування інноваційних технологій, рішень щодо розподілу енергії та впровадження програмних продуктів, які забезпечують автоматизацію і отримання повної інформації про поточні процеси.

17 вересня 2020 року за ініціативою  викладача спеціальних дисциплін Боровик Ю.А. організована навчальна екскурсія студентів групи КС17-1 на ТОВ ІНФОКОМ ЛТД.

Під час практичної та надзвичайно цікавої екскурсії студенти спілкувалися безпосередньо з керівником підприємства, Троценко Едуардом Анатолійовичем.  

Інженерно-технічні працівники розповіли про свій досвід отриманий за час роботи на даному підприємстві, постійну можливість відвідувати виставки та семінари не лише в межах України, але й у європейських країнах. Це дає їм можливість отримані знання з легкістю впроваджувати у розвиток компанії.

Все це викликало особливий інтерес у студентів, які могли практично відчути важливість та усі тонкості роботи компанії та зрозуміти наскільки важливо здобувати фахові знання, проходити стажування та практику під час навчання, щоб в подальшому стати висококваліфікованим фахівцем, бути конкурентоспроможним на ринку праці та отримувати належну фінансову винагороду та моральне задоволення.

В результаті зустрічі, було обговорено можливі напрямки майбутньої співпраці в спільних проектах. Обговорили перспективи спрямовані на залучення студентів та викладачів в інноваційних проектах, можливість застосування матеріально-технічної бази компанії для навчання та проходження практик студентами.

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій висловлює щиру подяку керівництву компанії за змістовну пізнавальну екскурсію і бажає дальшого розвитку та успіху.

Боровик Ю.А., викладач-методист