Цитата

Той, хто по-справжньому любить свою Батьківщину, з усякого погляду справжня людина.

В. Сухомлинський

Конференція трудового колективу від 27.01.2023

Опубліковано: 20:35 27.01.2023

Переглянути в MS Sway

27 січня 2023 року відбулася звітна конференція трудового колективу ВСП «Запорізький фаховий коледж компʼютерних технологій НУ «Запорізька політехніка». В.о. директора коледжу Баршай Ольга Костянтинівна представила учасникам зборів доповідь про результати діяльності коледжу у 2022 році. Доповідач зосередила  увагу присутніх на тому, що попри всі труднощі, зусилля колективу і адміністрації коледжу були спрямовані на створення безпечних умов праці і навчання, продовження реалізації сформованого курсу щодо інноваційного розвитку закладу освіти. 

В обговоренні підсумків діяльності закладу у 2022 році взяли участь працівники та студенти коледжу. Доповідачі зазначили, що не зважаючи на важкий час завдяки активній роботі в.о.директора Баршай Ольгі Костянтинівни наш коледж не стоїть на місці. 

Голова студентської ради  коледжу Святослав Денисенко відзначив плідну співпрацю в.о.директора коледжу зі студентським самоврядуванням, розповів про напрями роботи студентської ради, активну участь в роботі дорадчих та робочих органів коледжу, у профорієнтаційній роботі. 

Заслухавши та обговоривши Звіт Баршай Ольги Костянтинівни, в.о.директора коледжу, про діяльність закладу освіти в 2022 році, конференція трудового колективу відзначила позитивні результати у забезпеченні якості освіти, незважаючи на фінансові труднощі, продовження процесу покращення матеріально-технічної бази закладу. У підсумку учасники конференції визнали роботу в.о.директора  Баршай Ольги Костянтинівни задовільною та схвалили звіт за 2022 рік. 

Про діяльність профспілкового комітету коледжу у 2022 році перед колективом прозвітувала Олена Слободяник, голова Первинної профспілкової організації співробітників коледжу.  

Наприкінці зустрічі Баршай Ольга Костянтинівна подякувала колегам та студентам за дружню та злагоджену роботу протягом всього часу, побажала всім здоров’я,  перемоги та миру нашій країні. 

Зі звітом в.о. директора можна ознайомитися за цим покликанням: https://zfkkt.org.ua/shchorichni-zviti-kerivnika-zakladu-osviti

Вергун І.Б., методист