Цитата

Якщо ви знаєте життя, дайте мені свою адресу.

Ж. Ренар

Івент від команди IT-компанії "Uinno"

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 11:48 24.06.2022

За підтримки Запорізького обласного відділення Громадської організації "Українська спілка інвалідів - УСІ" в організації профорієнтаційної роботи з підлітками та допомоги їм у подальшому отриманні освітніх послуг, 23 червня 2022 року для студентів ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій Національного університету «Запорізька політехніка» організовано івент від IT - компанії «Uinno».

Учасники заходу були вражені креативною цифровою агенцією «Uinno», яка  створена та очолювана експертами з великим досвідом розробки, архітектури, дизайну та управління цифровими рішеннями для бізнесу, стартапів та підприємців.

Під час зустрічі талановита команда «Uinno» розповіла з чим і як вони працюють. У студентів найбільшу зацікавленість викликала інформація про  проєкти, напрямки діяльності, з якими компаніями співпрацюють, як перетворюють бізнес-завдання на цифрові продукти під ключ, будь то спеціальне програмне забезпечення, веб-додаток, мобільний додаток або дизайн цифрового рішення. 

Проведений івент для студентів був інформаційно насиченим та корисними. Це хороша нагода ближче познайомитись із потенційними роботодавцями та знайти собі базу виробничої практики.

Спілкування з фахівцями компанії надала мотивації до вивчення сучасних інформаційних технологій, вирішення питання –  в якій саме ІТ – сфері кожен зі студентів хоче розвиватися та удосконалювати свої навички.

Учасники заходу ставили багато запитань щодо можливостей навчання, проходження різнорівневих курсів, участі в розробці проєктів.

Щиро дякуємо команді «Uinno» за цікавий і пізнавальний івент, мотивацію до навчання і чуйне ставлення до здобувачів освіти! Щиро сподіваємося на подальшу плідну  співпрацю!

Репортаж про цю подію

 

Слободяник О.О., голова циклової комісії