Цитата

Не хвилюйтеся, якщо щось не працює. Якби все працювало, вас би звільнили.

Mosher’s Law of Software Engineering

International IT Forum 2019

International IT Forum 2019
Опубліковано: 11:40 03.10.2019

27.09.2019 на базі Запорізького виставкового центру «Козак Палац» відбувся, вже щорічний захід International IT Forum 2019. Котрий є одною з головних подій України, національний захід міжнародного масштабу з найбільшою платформою цифрових технологій та впровадженням інноваційних ідей для розвитку бізнесу, міста та повсякденного життя місцевої влади та проактивних мешканців. Темою цьогорічного форуму було - цифрове майбутнє.

International IT Forum 2019

Наш коледж вже другий рік поспіль стає учасником International IT Forum. Даний захід дає найкращою нагодою для того аби презентувати свої нові винаходи та пристрої, котрих в нашому коледжі кожного року стає все більше й більше.

International IT Forum 2019

Завдяки International IT Forum майбутні абітурієнти та великі підприємства можуть побачити що, незважаючи на багатопрофільність нашого навчального закладу ми знаходимось на одному рівні з приватними школами робототехніки, а також даний захід дозволяє залучати всіх бажаючих до навчання в Запорізькому коледжі радіоелектроніки НУ «Запорізька політехніка».

International IT Forum 2019

Косміна Наталія, методист