Цитата

Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь.

Т. Шевченко

Інтерактивне навчання. Результати наймасштабнішої співпраці ІТ-бізнесу та освіти 2022

Опубліковано: 10:27 08.12.2022

01 грудня  2022 року викладачі спеціальних дисциплін ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій Національного університету «Запорізька політехніка» Слободяник О.О. та Боровик Ю.А.  взяли участь у Всеукраїнській онлайн-конференції «Інтерактивне навчання. Результати наймасштабнішої співпраці ІТ-бізнесу та освіти 2022», яка організована ІТ-компанією Genesis та громадською організацією «Освітня фундація продуктового ІТ» за результатами інтеграції всеукраїнського курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів» у закладах вищої освіти.

Під час конференції учасників чекали:

▫️Лекції від представників Genesis про особливості співпраці IT-бізнесу та освіти, можливості для покращення навчального процесу та залучення студентів.

▫️Досвід викладачів із запуску всеукраїнського інтерактивного курсу-стажування про створення та розвиток IT-продуктів.

▫️Світове кафе серед викладачів про особливості роботи з онлайн-курсами та імплементацію досвіду бізнесу в навчальні дисципліни.

Дуже важливо долучатися до таких конференцій, які на користь як викладачам, які обмінюються між собою досвідом роботи в сфері інтерактивного навчання, так і для здобувачів вищої освіти, які поповнюють свій багаж знань важливою науковою інформацією.

Захід був надзвичайно цікавим та пізнавальним. За результатами конференції викладачі отримали сертифікати.

 

Боровик Ю.А., викладач-методист