Цитата

Усім, що я знаю про викладання, я зобов'язаний поганим студентам.

Джон Холт

Студентське самоврядування - як форма підготовки молоді до дорослого життя

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 08:44 26.02.2021

Студентське самоврядування - один із способів заохочення вихованців до командної роботи і підготовки молоді до дорослого життя. Адже організовуючи заходи, студенти відчувають себе не просто частинкою студентського братства, а й повноцінними керівниками-організаторами, які несуть відповідальність за те що роблять. Студентське самоврядування змушує працювати разом, згуртовано, залишаючи десь далеко в собі особисті переконання і вчить бути толерантними і тактовними в будь-якій ситуації. Допомагаючи один одному, вони починають розуміти, що світ не обертається навколо однієї особистості, і що всі ми різні, тому повинні поважати один одного.

Крім того організація заходів студентами додає їм впевненості в собі, таким чином підвищуючи самооцінку. Надихає творити і робити щось цікаве, не тільки для себе, а і для суспільства вцілому. 

Тому сьогодні, 24 лютого, студенти групи КС 20-1 взяли участь у інтелектуальній грі QUIZ, яку для них організувало студентське самоврядування.

А саме у складі:

  • ідейний керівник - Ігор Левченко ст.гр. КСМ 19-1

  • ведучий - Денисенко Святослав ст.гр. КС 19-1

  • судді - Кацило Валерія, Остроушко Руслана студентки гр. КСМ 19-1, Павлов Владислав ст.гр. ПМ 18-1

  • наглядачі Удовиченко Микита і Проценко Дмитро ст.гр.КСМ 19-1

  • і допомагав їм, завідувач лабораторії №40 Олександр Великодний.

Гра пройшла у шумному обговоренні питань з Географії, Інформатики, Музики і Кіно.

Переможцями виявилися всі і ніхто не програв, адже хтось отримав заряд позитивних емоцій, хтось багаж додаткових знань, а хтось просто провів вільний час не сидячи в соціальних мережах.

Дуже сподіваюсь, що всі присутні оцінили важливість і позитивні результати співпраці разом, адже працюючи бік-о-бік студентство вчиться бути дорослими і відповідальними.

Клименко Г.В., практичний психолог