Цитата

Є лише один спосіб зробити велику роботу – полюбити її

Стів Джобс

Екскурсія до компанії «ІНФОКОМ ЛТД»

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 08:01 22.09.2021

Знання, отримані в аудиторії, не зможуть добре засвоїтися, якщо не будуть підтверджені практичними прикладами. Тому у ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ «Запорізька політехніка» вивчення спеціальних дисциплін передбачає наявність практичного модуля, коли для студентів проводяться екскурсії на виробництво. Хлопці та дівчата відвідують заводи, компанії, корпорації та інші бізнес підприємства.

Молодим людям, які планують вже через рік здійснювати виробничу діяльність, притаманне прагнення дізнатися, як відбувається робочий процес «зсередини». Практичний модуль коледжу надає студентам цю можливість.

21 вересня 2021 року студенти групи КС-18-1 в рамках вивчення  дисципліни «Технічні засоби РТС» відвідали інжинірингову компанію «ІНФОКОМ ЛТД», яка є лідером з розробки автоматизованих систем управління технологічними процесами.

Під час екскурсії студенти ознайомилися з виробничою площадкою, на якій збирають мобільні роботи для військових й цивільних потреб: бойова роботизована платформа «Ласка» й «Скорпіон 2», робот для поліцейських «Кобра», логістичний робот-візок, роботи серії TIMA – асистент, офіціант і дезінфектор.

Познайомивши студентів з принципами роботи компанії, представники підприємства підтвердили укладену раніше угоду про запрошення учнів на виробничу практику.

Велика вдячність за проведену екскурсію, яка була неймовірно корисною, адже саме після таких зустрічей студенти розуміють на що треба звертати увагу під час навчання, що треба знати та вміти молодому фахівцю з автоматизації, аби досягти успіху.

Дякуємо керівництву компанії, особисто Троценку Едуарду Анатолійовичу, за плідну співпрацю та вагомий внесок у майбутнє наших студентів. Розвиток сфери інформаційних технологій є неможливим без обізнаних фахівців. Формування професіоналів високого класу можливо тільки за допомогою співпраці навчального закладу та роботодавця.

Боровик Ю.А., викладач-методист