Цитата

Є лише один спосіб зробити велику роботу – полюбити її

Стів Джобс

День знань 2022

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 08:45 01.09.2022

1 вересня 2022 року в стінах ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ «Запорізька політехніка» відбулося урочисте привітання студентів з Днем знань в режимі онлайн. Невеличний захід був присвячений робочим моментам щодо формату та графіку навчання в 2022-2023 навчальному році.

Відкрила онлайн зустріч директор коледжу Баршай Ольга Костянтинівна та привітала всіх присутніх із початком нового навчального року. Побажала всім миру, терпіння, благополуччя та плідної колективної роботи разом! 

Завідуюча відділенням Сайгак Критіна Ігорівна, яка очолює цього року всі спеціальності коледжу, привітала студентів та побажала успіхів у навчанні і досягненні поставлених цілей.

Психолог коледжу Клименко Ганна Валеріївна, акцентувала увагу на графіку роботи психологічної служби коледжу та різних можливостях надання психологічної допомоги.

Адміністрація та колектив коледжу вітає всіх учасників навчального процесу з початком нового навчального року.

Бажаємо педагогічним працівникам та співробітникам творчого натхнення, батькам терпіння та взаєморозуміння зі своїми дітьми, а студентам здійснення мрій та досягнення поставлених цілей!

Посилання на запис онлайн зустрічі

Великодний О.О., адміністратор сайту