Цитата

За допомогою С ви легко можете вистрілити собі в ногу. За допомогою С++ це зробити складніше, але якщо це відбудеться, то вам відірве повністю всю ногу.

Bjarne Stroustrup

День відкритих дверей Онлайн

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 21:54 24.05.2022

24 травня для учнів шкіл Запоріжжя та їх батьків було організовано День відкритих дверей. Захід відбувся в онлайн режимі на платформі Google Meet.

Цей захід мав на меті ознайомити дітей зі спеціальностями коледжу та студентським життям загалом. І, найголовніше, допомогти зорієнтуватися у виборі майбутньої професії.

Розпочала День відкритих дверей, директор коледжу, Баршай О.К. Вона розповіла про історію нашого закладу, напрями розвитку закладу, про участь коледжу у різноманітних заходах, спортивне життя тощо.

Також значна увага, була приділена вступній компанії. Це питання більш всього цікавило майбутніх студентів. Про неї розповів Теребінов О.В.

Продовжився захід презентацією спеціальностей «Прикладна математика», «Комп’ютерна інженерія», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», яку представила голова циклової комісії Слободяник Олена Олегівна.

Наступною взяла слово заступник голови циклової комісії, Дейдей Вікторія Станіславівна, та розповіла про особливості навчання за спеціальностями «Електроніка» і  «Телекомунікації та радіотехніка».

Захід пройшов дуже продуктивно. Такий формат знайомства виявився дуже ефективний. Він надав можливість усім охочим побачити, як і чим живе коледж. Цікаві й насичені презентації надали повну інформацію стосовно навчання, проходження практик, стажування та студентського дозвілля.

Ольга Костянтинівна подякувала усім за участь у Дні відкритих дверей.

Дякуємо, усім, за допомогу в організації заходу.

Будемо чекати учнів у стінах нашого закладу та у ролі студентів!

Великодний О.О., адміністратор сайту