Цитата

Ми живемо в суспільстві, де технології є дуже важливою частиною бізнесу, нашого повсякденного життя. І всі технології починаються з іскор в чиїйсь голові.

Натан Мірволд

Бустер Талантів: лідерство в геймдеві

Опубліковано: 11:51 14.11.2023

Лідерський потенціал є у кожного, важливо тільки вчасно його побачити та підсилити! Саме тому я, студент групи ПМ 22-1 Малиночка Максим, прийняв участь в онлайн-програмі  для підлітків, що посилює власні лідерські якості та знайомить з ігровою індустрією. Проєкт створений «Українською академією лідерства» за підтримки розробника мобільних та комп’ютерних ігор Plarium.

Всього було відібрано 200 учасників з усієї України по їх мотивації і всі учасники прослухали 31 спікера зі співробітників компанії Plarium.

Протягом двох місяців я мав можливість поспілкуватися з працівниками Plarium, які розповіли про професії та перспективі в геймдеві. Протягом липня-серпня на освітніх лекціях з інтелектуального та емоційного розвитку я прокачав особистісні й менеджерські скіли та попрактикувався працювати в команді над розробкою ігор. Набуті навички допомагають мені при роботі в раді студентського самоврядування ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій Національного університету «Запорізька політехніка».

Українська академія лідерства – це місце, де можна свої мрії втілити у реальність!

Бустер талантів – це підтвердження того, що попит на саморозвиток у молоді зростає. Те, що такі проєкти підтримується такою організацією як Plarium, говорить про те, що й у підприємців є попит на прокачаних, самоорганізованих, саморозвинутих працівників і вони починають з самого початку готувати молодь і розвивати їхні таланти.

Я хочу побажати не боятися брати участь в проєктах, бо ці проєкти можуть розкрити якісь таланти, що давно ховаються у нас всередині!

Максим Малиночка, студент групи ПМ 22-1